Bestelinformatie

Bedrijfsgegevens:

KamerOrthopedie is ingeschreven onder KvK-nr: 33194522
Rekeningnaam: Kamer Orthopedie B.V.
Iban: NL92 INGB 0696 525 003
Bic code: INGBNL2A
BTW Nr.: NL 8092 13 576 B01

Levertijden:

Indien het door u bestelde artikel voorradig is, wordt de bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling afgeleverd. Hieronder staan de verschillende betaalmogelijkheden met de daaraan gekoppelde levertijden. Deze gelden voor Nederland en België.

Betaalmethode:

Alle betaalmethoden wordt direct verwerkt, overschrijvingen afhankelijk per bank, levering binnen 2 tot 5 werkdagen.
Nadat uw betaling ontvangen is, wordt uw bestelling verzonden. Sommige betalingsmogelijkheden werken daarbij sneller dan andere. U hebt keuze uit diverse betalingsmethoden. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden die wij accepteren: – iDEAL, Credit Card, SOFORT Banking, Belfius Pay Button, Bitcoin, KBC/CBC Betaalknop, ING Home’Pay & Bancontact!

Zodra de betaling bij ons binnen is, wordt uw bestelling definitief verwerkt en verzonden.

Verzendkosten:

Over de verzendkosten (€ 9,99) zijn wij verplicht om 21% BTW af te dragen, zodoende zijn wij genoodzaakt om deze kosten aan u door te belasten
Voor leveringen binnen Nederland geldt een vast tarief voor verzendkosten á € 9,99 per bestelling incl. 21% BTW.
Voor bestellingen met een orderwaarde > € 300,00 en levering in Nederland zijn geen verzendkosten verschuldigd.

Alle prijzen vermeld op de website Kamer Orthopedie zijn exclusief verzendkosten, maar inclusief 9 of 21% BTW. Voor bestellingen vanuit overige landen zullen wij u altijd eerst informeren over de extra verzendkosten. Dit zal telefonisch of per e-mail gebeuren.

Op rekening:

Voor bedrijven, instellingen en revalidatiecentra is het mogelijk om op rekening te kopen.
Indien u dat wenst stuurt u ons een mail en geeft t volgende aan ons door:

* Uw factuur gegevens en eventueel BTW nr.
* Het aflever adres
* Uw bestel referentie/Inkoop ordernummer
* Het te bestellen artikelnummer en omschrijving
* Het aantal te bestellen artikel

Zodra wij het bovengenoemde hebben ontvangen zetten wij de bestelling door en ontvangt u de factuur per mail zodra de bestelling wordt verzonden. U dient dan de factuur binnen 14 dagen aan ons over te maken.
Wel wordt hiervoor € 5,00 excl. extra in rekening gebracht voor extra administratieve handelingen.
Indien de instelling in gebreke blijft om de nota tijdig te betalen volgt er eerst een contact moment (1), echter indien de nota alsnog niet binnen 14 dagen nadien wordt betaald ontvangt de instelling een nieuwe nota (2) verhoogd met € 45,00 aanmaningskosten / herinneringskosten.
Indien daar niet binnen 7 dagen gehoor aan wordt gegeven wordt het dossier uit handen gegeven aan Stam Gerechtsdeurwaarders. Alle hiermee voorkomende kosten zijn voor de betreffende instelling.

Incassokosten:

Alle producten blijven ons eigendom tot zolang de koopprijs niet is betaald. Kamer Orthopedie behouden zich het recht voor om bij betaling na 30 dagen de wettelijke rente – verhoogd met 2% – in rekening te brengen. Indien het factuurbedrag ten dage van de opeisbaarheid niet volledig betaald is, zal de koper in verzuim zijn door het enkele verloop van de termijn zonder dat sommatie of ingebrekestelling is vereist. Kamer Orthopedie is dan gerechtigd zonder rechterlijke tussenkomst de koopovereenkomst te ontbinden. Verder is de koper dan verplicht alle kosten van Kamer Orthopedie te vergoeden, die gemaakt moeten worden ter incasso van de openstaande bedragen.

Logistiek:

Alle bestellingen worden rechtstreeks vanuit de leverancier uitgeleverd of vanuit ons logistieke centrum te Amsterdam.

Voorraadinformatie:

In de webwinkel kunt u onder ‘Meer info’ de voorraadstatus van elk product bekijken. Aan deze voorraadstatus kunnen echter geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat er even tevoren een bestelling geplaatst is, die op dat moment nog niet verwerkt is. Let op: de voorraadstatus betreft de voorraad in ons logistieke centrum. Indien een artikel niet voorradig is, kunt u bij onze klantenservice informeren naar de levertijd.

Staffelkorting:

Geen

Service & Garantie:

Slijtage door veelvuldig gebruik valt niet onder de garantie. In verband met de hygiëne is het helaas niet mogelijk u een tijdelijk leenproduct te bezorgen. Producten die via Kamer Orthopedie besteld zijn en die niet aan de verwachtingen voldoen mogen binnen vijf werkdagen na ontvangst in de originele verpakking geretourneerd worden. U dient dit eerst te melden bij onze afdeling Logistiek, zodat u een retournummer en een retourformulier krijgt waarmee u het betreffende product kunt retourneren. Na ontvangst en controle bij de leverancier of Kamer Orthopedie krijgt u het volledige aankoopbedrag teruggestort. Mocht na ontvangst schade of vuil aan het product geconstateerd worden, dan zullen de kosten op u verhaald worden conform de Algemene Voorwaarden. Indien uw artikelen naar ons moeten worden teruggestuurd in verband met beschadigde ontvangst neemt u direct contact op met onze afdeling Logistiek. Wij nemen in dat geval de verzendkosten voor onze rekening. Stuur uw artikelen compleet, inclusief alle accessoires, in de originele verpakking met de kopiefactuur en een ingevuld retourformulier retour. Het retourformulier en het retournummer kunt u opvragen bij onze afdeling Logistiek.  Indien een geleverd artikel terecht niet aan de eisen voldoet kunt u deze retourneren zodat wij u een vervangend artikel sturen of indien gewenst het aankoopbedrag terugstorten, mits het artikel binnen 5 dagen na aankoop teruggestuurd is. Wanneer u een artikel retour stuurt wordt omdat deze niet aan uw persoonlijke wensen voldoet, zijn de verzendkosten voor uw rekening.

Klachtenafhandeling:

Indien u een klacht heeft over één van onze producten kunt u contact opnemen met onze onze afdeling Logistiek