Ruilen en retourneren

Slijtage door veelvuldig gebruik valt niet onder de garantie. In verband met de hygiëne is het helaas niet mogelijk u een tijdelijk leenproduct te bezorgen en kunnen wij een gedragen product ook niet terugnemen.

Producten die via de webshop van Kamer Orthopedie besteld zijn en die niet aan de verwachtingen voldoen mogen binnen vijf werkdagen na ontvangst in de originele verpakking geretourneerd worden. U dient dit eerst te melden bij de afdeling Logistiek, zodat u een retournummer en een retourformulier krijgt waarmee u het betreffende product kunt retourneren. Na ontvangst bij de leverancier of Kamer Orthopedie krijgt u het volledige aankoopbedrag – minus de verzendkosten – teruggestort. Mocht na ontvangst schade of vuil aan het product geconstateerd worden, dan zullen de kosten op u verhaald worden conform de Algemene Voorwaarden.

Retourzending

Retourzending is uitsluitend na schriftelijke, dan wel e-mail toezegging van Kamer Orthopedie mogelijk. Na akkoord zal een door Kamer Orthopedie opgestelde retourbrief worden afgegeven die u verder moet invullen en ondertekenen. Retourzendingen kunnen uitsluitend naar het opgegeven retouradres worden gestuurd. Indien een artikel wordt geretourneerd zonder dat Kamer Orthopedie hiervan op de hoogte te stellen is Kamer Orthopedie hiervoor niet aansprakelijk en zal die niet worden gecrediteerd.

Zichttermijn

Voor alle aankopen geldt een zichttermijn van 5 dagen. De zichttermijn houdt in dat de klant het recht heeft binnen 5 dagen de artikelen zonder enige verplichting zijnerzijds in originele verpakking te retourneren.

  • De geretourneerde artikelen mogen niet beschadigd of gebruikt zijn.
  • Dit uit oogpunt van hygiëne.
  • Tevens dient de klant alle voorwaarden voor terugzending na te leven.

Bij een volledige retournering van de complete bestelling worden de verzendkosten ook gecrediteerd, indien het een deel van de bestelling betreft dan worden alleen de kosten van het geretourneerde product gecrediteerd.

Kosten

De kosten voor de retourzending komen ten laste van de klant. Na ontvangst van de zending en keuring van de leverancier of Kamer Orthopedie over de staat van de producten, wordt binnen 14 dagen het geld van de klant teruggestort.

Retourformulier

Stuur uw artikelen compleet, inclusief alle accessoires, in de originele verpakking met de kopiefactuur en verkregen retourformulier retour.
Indien een geleverd artikel terecht niet aan de eisen voldoet kunt u deze retourneren zodat wij u een vervangend artikel sturen of indien gewenst het aankoopbedrag terugstorten, mits het artikel binnen 5 dagen na aankoop teruggestuurd is.

Het retour adres wordt aangegeven op t verkregen retourformulier!